
Koken uit de community
Met verse biologische producten uit de lokale omgeving maak je met je team gezonde en lekkere gerechten vol voedingsstoffen. Je bereidt de gerechten met aandacht. Je ervaart hoe de lokale community alles in zich heeft om 'voedzaam' te zijn.
Wat ga je doen?
🌶️ Je maakt een maaltijd met je team. Dit kan in Wijntuin De Blaak zijn, eventueel met gebruik van de houtoven, of op een andere locatie waar gewerkt wordt aan het verbeteren van de bodem onder ons bestaan en waar voedsel geproduceerd wordt. Je oogst de groenten en de kruiden zelf, direct vanuit de grond, voorzichtig zodat je eventueel aanwezige beestjes niet doodt. Aanvullend gebruik je vooral lokale biologische producten;
🌶️ Tijdens de maaltijd evalueer je, onder leiding van de trainer, jullie samenwerking als kookteam aan de hand van voorop gestelde criteria.
Hoe werkt het?
🌳 Neem contact met ons op;
🌳 Bespreek jullie specifieke thema of ontwikkelpunten voor jouw team met ons. Vermeld ook dieetwensen;
🌳 Onze professionele kok stelt een menu samen op basis van lokale biologische ingrediënten. De trainer teamontwikkeling formuleert een specifieke opdracht voor jouw team zodat jullie tijdens het koken aan de ontwikkeling van het team kunnen werken;
🌳 Tijdens de maaltijd geniet je van het eten en na de maaltijd evalueer je jullie samenwerking onder leiding van de trainer;
🌳 Je gaat naar huis met een gevulde maag, met leerpunten voor je team in de werkpraktijk en met tips voor bodemherstel in je eigen tuin of de potten op je balkon.
Wat levert het op?
🍀 Een heerlijke voedzame maaltijd met de volle smaak van biologisch;
🍀 Een frisse blik op jullie als samenwerkend team, inclusief tops en tips voor jullie werkpraktijk;
🍀 Ideeën om thuis te koken met lokale biologische producten en om aan de slag te gaan met bodemverbetering in je tuin of op je balkon.